joi, 30 iulie 2009

Omleta pufoasa cu cascaval


  • 3 oua
  • oregano
  • sare
  • unt
  • cascaval ras
Pentru a obtine o omleta pufoasa trebuie sa alocati mai mult timp pentru a bate ouale, adica peste 5 minute. Doar dupa ce terminati acest proces, adaugati sare si oregano. Puneti o bucatica de unt in tigaie, cand acesta se topeste adaugati si ouale. Dupa 3 minute o puteti intoarce, dar cu grija sa nu se rupa. Dupa ce ati intors-o, puneti jumatate din cascavalul ras peste ea. Cand s-a copt si pe partea aceasta, adica dupa 1-2 minute, o scoateti pe o farfurie in aceeasi pozitie in care s-a prajit, cascavalul ras si topit sa ramana tot deasupra. Impaturiti omleta, astfel incat cascavalul sa ramana inauntru si presarati cascaval si pe partea care a ajuns acum deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu