joi, 4 februarie 2010

Tagliatelle prajite cu piept de pui si legume

  • 1/2 pachet tagliatteli
  • 200 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • ulei
Se pun pastele la fiert in apa cu sare.
Curatam legumele, le spalam si le tocam. Pieptul de pui il taiem in cubulete mici. Punem ulei intr-o tigaie, cei 2 catei de usturoi tocati si aceeasi cantitate de ghimbir tocat.
Adaugam pieptul de pui, ceapa si morcovul. Cand carnea isi schimba culoarea punem sosul de soia si curry. Mai lasam cateva minute pana cand se prajesc apoi le scoatem pe o farfurie.



In uleiul ramas punem pastele deja fierte, peste care adaugam usturoiul tocat marunt.














Cand sunt prajite amestecam cu legumele si carnea pe care le-am scos pe farfurie.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu