vineri, 9 aprilie 2010

Jakob Zburatorul (Flygande Jakob)



  • 4 pulpe 
  • 2 piepti de pui
  • 150 g bacon/kaiser
  • 150 g ciuperci
  • 100 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • 100 g ketchup picant
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
Pulpele si pieptii se spala, se dezoseaza si se taie cubulete, apoi se pun intr-o tigaie cu putin ulei incins si se condimenteaza.
 Dupa ce isi schimba culoarea se aseaza intr-o tava pe care am uns-o cu cele 50 g unt. In uleiul ramas se pun feliutele de bacon/kaiser si se prajesc pe ambele parti.

Se aseaza si acestea peste carnea din tava si in uleiul ramas se pun ciupercile intregi.

Dupa cateva minute se scot si se rastoarna in tava cu tot cu grasimea ramasa. Se amesteca putin toate ingredientele din tava.

Intr-un bol se amesteca frisca, ketchupul si faina,

se condimenteaza si se rastoarna in tava.

Se introduce tava la cuptor timp de 20 de minute.

La servire se decoreaza cu patrunjel verde tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu