marți, 3 august 2010

Mancarica de ardei cu carne afumata



  • 8 ardei
  • 4 cepe
  • 3 rosii
  • 400 g carne de porc afumata
  • sare
  • boia dulce
  • piper
  • ulei
  • 1 pahar de vin rosu

Taiem ardeii si cepele fideluta si le punem la calit in putin ulei (prima data ceapa, iar dupa 5 minute si ardeiul), la foc mic.

Taiem felii carnea de porc, o rasucim si o prindem cu o scobitoare. Punem toti trandafirasii din carne intr-o tigaie incinsa fara nicio grasime si ii lasam sa se friga.

Dupa ce ii intorcem turnam paharul de vin peste ei.

Dupa ce legumele au fiert in suc propriu 15 minute punem si rosiile tocate marunt si le mai lasam pana tocanita incepe sa scada. Condimentam cu sare, piper si boia dulce.
Servim mancarica de ardei alaturi de trandafirasii din carne afumata (daca doriti, puteti pune carnea peste legume).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu