vineri, 21 ianuarie 2011

Penne cu sos de mascapone


  • o jumatate de punga de penne in 3 culori
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 cutie mascarpone
  • 6 ciuperci
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.
Se pune putin ulei intr-o tigaie, iar dupa ce s-a incins se adauga carnea tocata. Tocam ciupecutele si le punem peste carne dupa ce aceasta isi schimba culoarea.

Dupa 5 minute rasturnam cutia de mascarpone, amestecam, adaugam parmezanul ras dupa care condimentam cu sare si piper.

Scoatem pennele pe farfurie si deasupra lor punem sosul din carne si mascarpone.

duminică, 9 ianuarie 2011

Tortillas mexicanas


  • 4 tortilla
  • crema de branza
  • 200 g carne de porc fripta
  • 1/2 salata verde
  • sos dulce picant mexican

Se frige carnea de porc si se taie feliute subtiri, iar salata verde se toaca.
Luam o tortilla, o ungem cu crema de branza, asezam in mijlocul ei fasiile de carne, salata verde si cate 2 lingurite de sos picant.

Procedam in acelasi fel si cu restul de tortillas, le impaturim si le introducem in cuptorul cu microunde 2 minute.

vineri, 7 ianuarie 2011

Ecler aperitiv


  • 7 coji de ecler
  • 7 feliute de cascaval afumat
  • 7 feliute de muschi file
  • 2 frunze de salata verde pentru decor

Se sectioneza pe orizontala fiecare coaja de ecler, se aseaza cate o felie de cascaval si cate o felie de muschi file in fiecare si se inchide capacelul de la ecler. Le introducem in cuptorul cu microunde 2 minute, apoi decoram cu frunze de salata verde tocate.