joi, 22 noiembrie 2012

Chec aperitiv


Este un aperitiv rapid potrivit oricarei ocazii. Datorita branzei din compozitie, aluatul ramane umed dupa coacere.

  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 300 g sunca Praga
  • 150 g telemea 
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • masline fara sambure
  • 100 g cascaval ras
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Amestecam faina cu praful de copt. 

Batem cele 6 oua, adaugam laptele si telemeaua zdrobita cu furculita. Le amestecam bine, apoi adaugam si faina si mixam pana la omogenizare.

Taiem cubulete ingredintele de mai sus si le incorporam in compozitie. Din cascavalul ras pastram cat sa presaram peste chec.
Am copt checul intr-o tava pentru cozonac pe care am asezat hartie de copt. Se coace la foc mic aproximativ 30 minute, apoi se face testul cu scobitoarea.
Dupa ce-l scoatem din forma presaram deasupra lui cascavalul ras.
Se taie dupa ce se raceste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu